Közösségi Ház felújítása Érsekhalmán


A kedvezményezett neve: Érsekhalma Község Önkormányzata

Pályázati felhívás neve, kódszáma: A Magyar Falu Program keretében meghirdetett Közösségi tér ki-/átalakítás és foglalkoztatás - 2020 című, MFP-KTF/2020 kódszámú felhívás

A projekt címe: Közösségi Ház felújítása Érsekhalmán

A szerződött támogatás összege: 25 084 283 Ft

A támogatás mértéke: 100 %

A projekt tartalmának bemutatása: A projekt során az Érsekhalmi Közösségi ház belső felújítására került sor. Ezen túlmenően a közösségi rendezvények színvonalának növelése érdekében eszközbeszerzésre is került, továbbá a rendezvények megszervezéséhez és sikeres lebonyolításához egy 4 óra munkaidőben felvett személy foglalkoztatása is megvalósult.

A közösségi térben a meglévő álmennyezet, oldalfal burkolat és vakolat leverésre került. A közösségi térben új álmennyezet készült utólagos hőszigeteléssel, az oldalfalakon új vakolat került felhordásra, valamint új hidegburkolat készült. Az előtérben és a szociális helyiségeben a padlóburkolat és fali csempék elbontásra kerültek, helyettük új padló és falburkolat készült, tisztasági festéssel. A vizesblokkokban új szaniterek kerültek elhelyezésre. Műanyag nyílászárók kerültek beépítésre a tervezett helyeken. A felújítás során az épületben a fűtési rendszer is korszerűsítésre került; radiátor csere valamint egy új WESTEN gázkazán került elhelyezésre.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.02.28.

A projekt azonosító száma: 3084119778