Éld Át Éjjel Nappal Egyesület

Az Éld Át Éjjel Nappal Egyesület 2022 tavaszán jött létre.Az egyesület a tagok által befizetett tagdíjakból finanszírozva kezdte meg működését.

Célja a kistelepüléseken élő aktív korú lakosság számára változatos, a modern igényeket kielégítő szabadidős tevékenységeket lehetővé tenni. Célul tűzzük ki, hogy a falusiak számára elérhetővé tegyünk olyan élményeket, amikért jellemzően városba kell elmenni, ezzel mérséklendő a városok népességelszívó hatását. Célunk alkalmakat teremteni a minőségi szórakozásra és a szórakoztató művelődésre, a sportok és a művészetek gyakorlására, az ismeretek és képességek kiszélesítésére, a testi- szellemi- és lelki fejlődésre. Célunk teret biztosítani a szabad gondolkodásnak, a kreativitásnak, az újszerű ötleteknek és a pozitív életszemléletnek. Célunk olyan elfogadó és támogató közösséget létre hozni, ahol mindenki biztonságban érezheti magát és kiteljesítheti a személyiségében rejlő értékeket.

Az Éld Át Éjjel Nappal Egyesületnek jelenleg 21 tagja van. Szeretettel várjuk azokat, akik elmúltak 15 évesek és csatlakoznának ehhez a jól működő csapathoz! Az 5000 Ft-os tagdíjon kívül más kötelezettség nincs. Mindenki ideje, kedve és tehetsége szerint vállal feladatot, és sokszor már egy jó gondolat megosztása is nagyot lendít a dolgok menetén. Ha szeretnél részt venni a bulik, sportesemények, más szabadidős programok szervezésében, ha van ötleted, véleményed, ha szeretnéd izgalmasabbá tenni az életet, akkor keress minket bátran és csatlakozz!

Elnök: Erdősné Gonda Anna


Elérhetőségek:

6348 Érsekhalma, Károlyi Mihály u. 5.

E-mail: eldatejjelnappalegyesulet@gmail.com
Telefon: +36304469624
Facebook oldal: https://facebook.com/eldatejjelnappal