Energetikai felújítás Érsekhalma önkormányzatának épületein

A kedvezményezett neve: Érsekhalma Község Önkormányzata

Pályázati felhívás neve, kódszáma: "Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése" című, TOP-3.2.1-16 kódszámú felhívás

A projekt címe: Energetikai felújítás Érsekhalma önkormányzatának épületein

A szerződött támogatás összege: 49 935 000 Ft

A támogatás mértéke: 100 %

A projekt tartalmának bemutatása: A projekt célja az volt, hogy az intézmények által kibocsátott szén-dioxid mennyisége csökkenjen, az intézmények működtetése gazdaságosabbá váljon, és a felújítás eredményeképpen az épületek fajlagos primer energiafogyasztása olyan mértékben változzon, hogy megfeleljen a jogszabály szerinti követelményértékeknek. 

A projekt keretein belül két érsekhalmi épület, a polgármesteri hivatal (6348 Érsekhalma, Fő u. 22.) és a rendezvényterem (6348 Érsekhalma, Fő u. 20.) felújítására került sor. Az épületek a felújítás előtt nem feleltek meg a napjainkban elvárt műszaki hőtechnikai és energetikai követelményeknek; rossz energiahatékonyságuk, elavultságuk, valamint környezetterhelésük indokolta a fejlesztést.

A projekt során az érintett részeken megvalósul(t) az épületek fűtés- valamint világítás korszerűsítése, padlás szigetelése, külső szigetelése, nyílászáró cseréje, napelemes rendszer kiépítése, és akadálymentesítése. 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.12.31.

A projekt azonosító száma: TOP-3.2.1-16-BK1-2021-00103